Datum: 2012-05-30  |  Tid: 23:40:44 Familjeliv ♥  |   Kommentarer (1)

En liten jämförelse

Det är kul att titta på gamla bilder och jämföra hur magen såg ut när jag väntade Ludvig, jämfört med hur den ser ut nu.
Kan ju definitivt konstatera att den är större denna gången, även om det inte känns så. Här kommer en liten jämförelse från samma vecka. Har skrivit dit datum, men om någon ändå skulle undra så är den vänstra från när jag väntade Ludvig och den högra från denna graviditeten.


Datum: 2012-05-30  |  Tid: 13:06:54 Life @ BTH  |   Kommentarer (2)

Sista tentan

Nu är jag mitt uppe i tenta plugg igen. Har faktiskt tagit ledigt idag för att vara med Ludvig, men imorgon tar jag nya tag och pluggar det sista fram tills lördag. Ska ha sista tentan för denna terminen och avslutar med något så kul som "Psykisk hälsa och ohälsa" ;) Yey.......
Det är intressant men svårt eftersom allt är helt nytt. Har lite olika tillstånd till tentan, ex. psykoser, schizofreni, borderline, psykopatism, narcissism etc.

Efter tentan går jag på "sommarlov" i 4 dagar innan introduktionen till sommarjobbet börjar! Woho! :D
Blir på jourcentralen på sjukhuset och ska faktiskt bli riktigt roligt och spännande!
Om bara vädret kan slå om igen så det blir värme och sol så känns det som sommar!


Längtar tills mina smultronplantor mognar, än sålänge ser det "bara" ut såhär i min rabatt


Bjuder även på förra veckans magbild :)

Datum: 2012-05-27  |  Tid: 14:11:08 Familjeliv ♥  |   Kommentarer (0)

Grattis Sverige!

Då blev det vinst till den enda värdiga vinnaren av Eurovision igår, Loreen! Underbart!! :D
Femte gången för Sverige att vinna och det var verkligen dags igen :)
Kanske skulle ta och beställa ett par biljetter till Eurovision nästa år nu när det blir på hemmaplan. Hade varit häftigt!

Idag blir det ännu mer fix med båten, polera färdigt, bottenmåla och vaxa :) Hoppas vi kan få i den i vattnet snart! Ser fram emot sommaren även om jag kommer jobba en del. Men någon ska ju göra det också.


Datum: 2012-05-26  |  Tid: 22:14:34 Familjeliv ♥  |   Kommentarer (0)

Eurovision :)

Då sitter jag, och säkert majoriteten av Sveriges befolkning, och tittar på Eurovision Song Contest 2012. Kan inte påstå att några av deltagarna är särskilt spännande :/ Men det är lite tradition att titta och Ludvig tycker det är kul att lyssna på musiken :)

Dagen har gått åt till att tvätta och polera lite på båten. Imorgon ska vi polera det som är kvar och förhoppningsvis vaxa och bottenmåla den. Om vädret tillåter då vill säga.


Datum: 2012-05-25  |  Tid: 00:52:33 Familjeliv ♥  |   Kommentarer (0)

Picknick

Idag var den årliga picknicken på dagis och vädret var underbart! Barnen hade övat på sånger som de framförde och Ludvig var jätteduktig! :D
Han både sjöng med och gjorde rörelser, något han inte velat göra innan.
Blev så himla stolt att han vågade och hade roligt! De hade även tryckt tröjor med dagis namn och höns på som de hade på sig. Efter framträdandet åt vi och Ludvig lekte med sina kompisar innan myggen började attackera i skuggan :/
Då kände vi att det började bli dags att bege oss hemåt :) Men hade mycket trevligt och är superstolt över min duktiga kille! :)


Datum: 2012-05-25  |  Tid: 00:29:44 Familjeliv ♥  |   Kommentarer (0)

Solbränd

Ajaj! Har bränt mig riktigt ordentligt på låren idag :( även bröstet är bränt men inte lika mycket. Visst för att jag brukar vara känslig för sol men detta är ju löjligt?!
Satt ute ca 1 timme i solen, vilket inte borde resultera i att jag bränner mig såhär även om jag inte smort mig innan. Kanske är något med gravidhormonerna nu att man är ännu mer känslig för sol? Jag har ingen aning i alla fall.
Men jag hoppas det lägger sig snabbt och försvinner. Kan säga att det blir leggings de närmsta dagarna, för jag vill inte visa benen nu! :(


Datum: 2012-05-19  |  Tid: 18:06:23 Familjeliv ♥  |   Kommentarer (0)

<3


Datum: 2012-05-15  |  Tid: 22:18:19 Fashionista  |   Kommentarer (1)

The Body Shop

Måste faktiskt slå ett slag för The Body Shop och deras underbara produkter. Har länge haft deras Brazil Nut Bodybutter, men tyvärr är den nu slut! :(
Var därför inne i butiken idag för att se om jag kunde hitta någon ny spännande doft i deras Bodybutter-sortiment.
Det blev att jag kom hem med deras ekologiska Olive Bodybutter :) Fastnade först för doften Moringa, men den luktade så himla starkt och länge! Visserligen inget minus att den doftar länge men det kunde varit lite mildare och mer diskret.

Har precis duschat och passade då på att testa mitt nya inköp, och jag blev verkligen inte besviken! För att vara en butter var den väldigt lätt och gick snabbt in i huden. Med vissa hudkrämer kan det kännas kladdigt en stund efteråt men inte med denna!

Passade på att bli medlem i The Body Shop's kundklubb idag och fick då ett presentkort på en makeup-rådgivning, rabattkuponger och en vattenflaska :) Lite plus i kanten på dagen! Ett stort plus är ju att The Body Shop inriktar sig på community fair trade, är emot djurförsök och använder ekologiska ingredienser och förnybart/återvinningsbart material. Kan inte bli bättre ;)


Datum: 2012-05-14  |  Tid: 21:51:42 Familjeliv ♥  |   Kommentarer (1)

Kalasdax!

Då var det ny vecka igen och måndagströttheten finns här som på beställning.
Igår däremot var det full rulle. Först barnkalas hos Aurora som fyllde 3 år, och sen släktkalas för kusin Julia som fyllde 10 år!
Ludvig var helnöjd med dagen och somnade riktigt gott på kvällen. Jag och sambon avrundade med att titta på nya Hamilton-filmen som var riktigt bra! Den rekommenderas starkt till er som inte sett den! :)

Här kommer i alla fall lite bilder från barnkalaset!
Barnen (från vänster till höger) Vilmer, Harry, Ludvig, födelsedagsbarnet Aurora, Oliver, Linn och Maxine!





Ludvig kramar Aurora hejdå och tackar för det fina kalaset! Sötisarna ♥

Datum: 2012-05-14  |  Tid: 07:54:54 Familjeliv ♥  |   Kommentarer (0)

Morgonmys <3

En fördel med att vara ledig är att jag får ha min älskling helt för mig själv på morgonen :) Väldigt mysigt när han kommer in i vårt rum, dragandes på sitt täcke och kudde, och kryper upp i sängen för att mysa ;D hihi!
Sämre start på morgonen kan man ju ha :)


Datum: 2012-05-12  |  Tid: 18:02:23 Familjeliv ♥  |   Kommentarer (2)

Vecka 28 ♥


Datum: 2012-05-12  |  Tid: 16:32:14 Familjeliv ♥  |   Kommentarer (0)

Eftermiddagsfika! :D

Mums! Hittade dessa underbara munkar då vi var en runda på 11 maj idag :)
Det är en chokladglaserad med strössel, en chokladglaserad med smarties och sen blå är med blåbärsglasyr. Ludvig har redan varit och börjat på den han valde ;)
Så gott! Nomnom! ;D

 


Datum: 2012-05-09  |  Tid: 23:34:34 Life @ BTH  |   Kommentarer (2)

Spännande morgondag

Då tänker ni kanske, "Vad kan vara så spännande med morgondagen?". Jo, imorgon ska jag till skolan igen ;) haha! Besvikna ni blev nu va?
Imorgon ska jag på ytterligare en föreläsning inom kursen Psykisk hälsa och ohälsa, som vi startade med denna veckan. Föreläsningen kommer inrikta sig på farmakologi och psykofarmaka.
Detta är den sista kursen vi har innan sommaren, och det känns jätteskönt! Även om det är intressant så känns det att jag nu behöver en paus.

Det har varit mycket sista tiden i skolan med tentor och projektplanen som skulle lämnas in och opponeras på.
Vi fick komplettering på vår och håller nu på och fixar med den. Den ska vara inne igen på tisdag och jag håller verkligen tummarna för att vi blir helt godkända denna gången.
Väntar även på resultatet för tentan Barn och vuxna i vården. De sa att den skulle vara färdigrättad senast mitten på nästa vecka :D Lite nervös är jag allt! Orkar verkligen inte med en omtenta.

Idag har jag varit och myst med fina Ingelie! Det får mig verkligen att längta lite extra tills vi har vår bebis hos oss! Även om det är mysigt att vara gravid och känna liten i magen, så undrar vi vem det är och hur han/hon ser ut ♥
Nu ska jag gå och lägga mig så jag är pigg och utvilad tills morgondagen! Godnatt alla!


Datum: 2012-05-08  |  Tid: 11:37:05 Familjeliv ♥  |   Kommentarer (4)

Grattis Anna och Lalle!

Inatt fick mina fina vänner en liten flicka! ♥
Hon kom 8/5 kl.00.44.
3470 gram och 50 cm lång!
Ett stort grattis till er, och självklart fadders prins, storebror Henning!

 


Datum: 2012-05-06  |  Tid: 22:25:58 Familjeliv ♥  |   Kommentarer (0)

Konfirmation i Skåne

Igår konfirmerades Johannes kusin Hanna. Det blev då en runda med familjen och svärfar till Hörby för att vara med, och träffa Johannes släkt.
Ludvig var superduktig i kyrkan trots att han blev väldigt rastlös efter bara en liten stund. Men jag var förberedd på detta så då åkte mitt lilla "akutkit" fram. Pez-godis, några småbilar och kritor ;)

Det blev ganska sent sen på kvällen men det blir ju så när släkten inte ses så ofta. Ludvig flörtade först in sig hos Hanna och hennes tjejkompisar, sen hängde han resten av kvällen med grabbarna ute i kusin Johans stuga och tittade på hockeyn ;) Så han hade fullt upp hela kvällen :)

På tal om något helt annat så insåg jag idag att det bara är 4 veckor kvar tills skolan slutar! Helt ofattbart! Kommer bli så skönt att få lite ledigt och komma ut och jobba som omväxling. Fick reda på att jag hade alla rätt på läkemedelstentan också! :D Tjoho! Så nu ska jag bara få reda på hur det gick på den andra tentan också.
Har jag klarat den så står bara en sista tenta mellan mig och sommarledigheten :)

Detta är igår efter konfirmationen :) Hittade tillslut något som räknades som finkläder och fortfarande passade ;) haha!


Datum: 2012-05-04  |  Tid: 22:12:44 Familjeliv ♥  |   Kommentarer (0)

Ganska trött

En helt slut efter dagen. Har varit i stan och gått en runda i affärer med Anna och fadders prins Henning, och Ida och hennes pojkar Filip och David.
Tyvärr var det ingen rolig shoppingrunda utan jag var inne för att byta ett par byxor och köpa tryck-knappar. Väldigt spännande ;) haha!
Var inne en runda i tygaffären också och det blev ett snyggt marinblått tyg till våra båtkuddar som ska kläs om denna säsongen :)

Imorgon blir det lite road-trip då vi ska till Skåne. Johannes kusin Hanna ska konfirmeras så det får vi inte missa :)
Blir ett bra tillfälle att träffa hans sida av släkten också, och kläcka nyheten om tillökning för de som inte redan vet ;) hehe!
Inte för att jag skulle kunna dölja magen nu men ändå :P haha!

Nu blir det att slå sig ner i soffan med lite popcorn och mysa med min lilla busunge <3


Datum: 2012-05-02  |  Tid: 23:27:38 Familjeliv ♥  |   Kommentarer (1)

Vårkänslor!

Nu är värkänslorna här! Igår var vi nästan hela dagen ute vid båten och började fixa med den. Ska ha nytt kapell och lite smått och gott inför denna säsongen. Längtar tills hon kommer i vattnet igen! ♥
Dagen började inte så bra. Vaknade med en sprängande huvudvärk och helt igenkorkad i näsan.. Blää!
Men det ordnade upp sig efter någon timme och dagen visade sig bli ganska lyckad ändå.

Var inne på Öppna Förskolan med sonen för bus med kompisar och fika med fina mammor, och efter att vi kommit hem blev det en del gjort här hemma.
Mannen hade fixat boxern till tv:n, och sen bytte han däck på bilen och grillade. Vilken karl man har! ;) haha!

Själv så fixade jag lite i trädgården, planterade lite fröer, sopade altanen och har börjat tvätta av den. Ska göra resten imorgon. Det är en hel del att göra utomhus här. Tyvärr har varken hon som hade det innan eller de innan henne gjort något i trädgården eller rabatterna på säkert 3-5 år :( Inte ens träet på altanen var tvättat, så detta försöker jag åtgärda nu (det är målat i vitt men det var grått med svarta fläckar överallt)...

Det bästa som hände under kvällen var att Ludvig skaffade sig en ny kompis, helt själv! Min stora kille! ♥
Det visade sig att grannen två dörrar bort har en liten grabb på 4 år. Men barn är ju så roliga.
Pojkarna stod och tittade och följde efter varandra som två skrämda harar, utan att säga nåt i ca 20 min, men sen helt plötsligt sparkade de fotboll och sprang bort till lekplatsen. Haha! :D
Så de har bestämt att de ska ses igen imorgon eftermiddag och leka. Så sött! ;D


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus